EKODREN d.o.o.
2.KABELSKI ZDENCI (Romold)
 

FLEKSIBILNO ISPUNJAVANJE VAŠIH POTREBA

Širok izbora kabelskih zdenaca. Kabelski zdenci izrađeni od PE i PP materijala koriste se posebno za električne i optičke kablove u području komunalne rasvjete, signalnih sustava i telekomunikacija. Omogućuju brzu i sigurnu instalaciju, jednostavnu integraciju kabelskih cijevi i apsolutno nepropusni dizajn ukoliko je potrebno.

Kabelski zdenci ROMOLD također pružaju rješenja po mjeri. Individualni dizajn prema želji kupca moguć je u svakom trenutku. Korištenje plastike savršena je alternativa tradicionalnim betonskim zdencima zbog trajnosti ovog materijala i njegovih brojnih prednosti kao što su apsolutna nepropusnost, kvaliteta i visoka isplativost. Komore mogu biti opremljene poklopcima klase D.

POLIETILEN-POLIPROPILEN

Ekološki prihvatljiv materijal koji ispunjava sve trenutne standarde i optimalno udovoljava potrebama s obzirom na lagano rukovanje. ROMOLD koristi 100% virgin nereciklirano novi materijal. PE i PP dugotrajno podnose kemijske utjecaje, mehanička naprezanja i abraziju tijekom dugog vremenskog razdoblja..

ROM-BOX zdenci
KRATKE PREDNOSTI:

MALA TEŽINA
Brza montaža ručno, bez uređaja za podizanje

 VODOOTPORNI I ŠTITE OD PIJESKA
Pravi sustav za sve zahtjeve

 DUGOVJEČNOST
Realan životni vijek do 100 godina

 FLEKSIBILNOST
Prilagodljiv svim lokalnim uvjetima

 KOMPATIBILNOST
Lako spajanje sa svim uobičajenim cijevnim sustavima

 EKONOMIČNI
Ulaganje u budućnost s jasnim prednostima